LJUBLJANA – TRNOVO

Trnovo, Trnovo, Ljubljana

Podrobnosti

Status
Oddaja
Tip nepremičnine
Stanovanje

Opis

LJ. VIČ, TRNOVO, 56 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1983, 2/7 nad., Oddamo 2-sobno stanovanje ob Ljubljanici. Stanovanje se nahaja na mirnem predelu. Stanovanje se oddaja kompletno opremljeno. , oddamo. Cena: 770,00 EUR/mes
Stanovanje je primerno tudi za študente.

Stanovanje, ki se nahaja v Trnovem je velik 56 m2, obsega kuhinjo z jedilnim kotom in izhodom na balkon (pogled na Ljubljanski grad), dve sobi, predsobo (opremljeno z delovno mizo in vgradnimi omarami) in kopalnico. Ena soba je kompletno opremljena kot spalnica, druga soba pa je tudi lahko spalna soba ali pa dnevna soba. Po dogovoru možnost dodatnega pohištva (postelja, pograd, pisalna miza).

Stanovanje je zelo prostorno in svetlo, ter zelo lepo ohranjeno.

Nahaja se v mirnem predelu mesta in je v neposredni bližini centra mesta.

V neposredni bližini stanovanja se nahaja vsa infrastruktura (šola, vrtec, pošta, trgovina, LPP postaja,zdravstveni dom…).

Stanovanje se oddaja kompletno opremljeno (pohištvo, omare, postelja, pralni, sušilni  in pomivalni stroj…) in je vseljivo TAKOJ.

Pogoj najema: Plačilo varščine v višini ene mesečne najemnine. Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave najemne pogodbe, izdelava primopredajnega zapisnika (ob prevzemu nepremičnine), izvedba primopredaje ob prevzemu, urejanje z dobavitelji pri prepisu naročnin, hranjenje slikovnega materiala v arhivu posrednika, skladno s cenikom nepremičninske družbe, tako najemnik pri oglaševani najemnini plača 750 EUR.

Udobje

Wifi
Dvigalo
Klima
Pralni stroj
Balkon

Podobne nepremičnine