LJUBLJANA – KOSEZE

Koseze, Koseze, Ljubljana

Podrobnosti

Status
Oddaja
Tip nepremičnine
Stanovanje

Opis

KOSEZE, 93 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1974, adaptirano l. 2016, 1/2 nad., Oddamo svetlo 3-sobno stanovanje z balkonom in parkirnim mestom. Stanovanje se nahaja na zelo priljubljeni lokaciji v Kosezah. Oddaja se kompletno opremljeno, oddamo. Cena: 830,00 EUR/mes

 

V večstanovanjski hiši oddamo stanovanje, ki obsega kuhinjo z jedilnim kotom, dnevno sobo, spalnico, dodatno sobo, kopalnico in prostoren hodnik. Stanovanju priprada souporaba shrambe-garaže in terase.

Stanovanje je bilo obnovljeno leta 2016 in je zelo prostorno ter lepo opremljeno. Mesečni stroški so pavšalni in so 150 eur-160 eur/mesec (vključen tudi internet, elektrika, plin,…), odvisno od števila oseb.

Stanovanje se nahaja na odlični in zelo priljubljeni lokaciji, saj leži v mirnem predelu in v bližini narave. Ponuja vam veliko možnosti kvalitetno preživljanje prostega časa; sprehodi na Rožnik, PST, novo zgrajeno otroško igrišče v naselju Mostec, sprehodi ob Koseškem bajerju. V neposredni bližini je tudi vsa infrastruktura (vrtec, šola, trgovina, pošta, LPP,…).

Stanovanje se oddaja kompletno opremljeno (pohištvo, kavč, zakonska postelja, pralni stroj, sušilni stroj, pomivalni stroj, …). Vseljivo je TAKOJ.

Stanovanje je primerno za par ali družino z majhnim otrokom.

Živali niso zaželjene.

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Plačilo varščine v višini ene mesečne najemnine. Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave najemne pogodbe, izdelava primopredajnega zapisnika (ob prevzemu nepremičnine), izvedba primopredaje ob prevzemu, urejanje z dobavitelji pri prepisu naročnin, hranjenje slikovnega materiala v arhivu posrednika, skladno s cenikom nepremičninske družbe, tako najemnik pri oglaševani najemnini plača 800 EUR.

Podobne nepremičnine

Leave a Reply

Your email address will not be published.