LJUBLJANA – CENTER

Center, Ljubljana

Podrobnosti

Status
Oddaja
Tip nepremičnine
Stanovanje

Opis

LJ. CENTER, 40 m2, 1-sobno, zgrajeno l. 1975, 5/5 nad., Oddamo 1-sobno stanovanje ob Ljubljanici. Stanovanje se nahaja na mirnem predelu. Stanovanje se oddaja kompletno opremljeno, oddamo. Cena: 555,00 EUR/mes
Stanovanje je primerno tudi za študente.

Stanovanje, ki se nahaja v bližini Ljubljanske tržnice, je veliko 40 m2, obsega kuhinjo z jedilnim kotom, dnevno-spalno sobo, predsobo in kopalnico. Stanovanje je kompletno opremljeno, vendar na slikah manjka miza s stoli in omare v predsobi in dnevno-spalni sobi. Blok nima dvigala.

Stanovanje je prostorno in svetlo, ter lepo ohranjeno. Možnost souporabe terase. Parkiranje možno na mestno dovolilnico.

Nahaja se v mirnem predelu mesta in je v neposredni bližini centra mesta.

V neposredni bližini stanovanja se nahaja vsa infrastruktura (šola, vrtec, pošta, trgovina, LPP postaja, …).

Stanovanje se oddaja kompletno opremljeno (pohištvo, omare, postelja, pralni stroj…) in je vseljivo TAKOJ.

Pogoj najema: Plačilo varščine v višini ene mesečne najemnine. Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave najemne pogodbe, izdelava primopredajnega zapisnika (ob prevzemu nepremičnine), izvedba primopredaje ob prevzemu, urejanje z dobavitelji pri prepisu naročnin, hranjenje slikovnega materiala v arhivu posrednika, skladno s cenikom nepremičninske družbe, tako najemnik pri oglaševani najemnini plača 550 EUR.

Udobje

Wifi
Dvigalo
Klima
Pralni stroj
Balkon

Podobne nepremičnine