LJUBLJANA – BEŽIGRAD

Bežigrad, Ljubljana

Podrobnosti

Status
Oddaja
Tip nepremičnine
Stanovanje

Opis

J. BEŽIGRAD, 40 m2, 1,5-sobno, zgrajeno l. 2004, 2/3 nad., V Savskem naselju oddamo 1,5-sobno stanovanje z balkonom in parkirnim mestom v garaži. Stanovanje se nahaja na mirnem predelu, bližina kliničnega centra in Soče. Stanovanje je zelo lepo opremljeno, oddamo. Cena: 600,00 EUR/mesec

Stanovanje, v velikost 40 m2, obsega kuhinjo z jedilnim kotom in dnevnim prostorom iz katerega je izhod na balkon. Spalni del je ločen od dnevnega prostora z drsnimi vrati. Stanovanje ima v predsobi veliko vgradno omaro, v kopalnici je pralni stroj. Kuhinja je kompletno opremljena z gospodinjskimi aparati. Stanovanju pripada tudi klet v velikosti 10 m2.

Stanovanje je zelo svetlo in lepo opremljeno. Blok ima dvigalo.

Stanovanju pripada parkirno mesto v garaži.

V neposredni bližini stanovanja se nahaja vsa infrastruktura (šola, vrtec, pošta, trgovina, LPP postaja,…). Bližina kliničnega centra, Soče in BTC-ja.

Stanovanje se oddaja kompletno opremljeno in je vseljivo TAKOJ. Primerno za eno osebo ali par.

Pogoj najema: Plačilo varščine v višini ene mesečne najemnine. Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave najemne pogodbe, izdelava primopredajnega zapisnika (ob prevzemu nepremičnine), izvedba primopredaje ob prevzemu, urejanje z dobavitelji pri prepisu naročnin, hranjenje slikovnega materiala v arhivu posrednika, skladno s cenikom nepremičninske družbe, tako najemnik pri oglaševani najemnini plača 600 EUR.

Podobne nepremičnine