LJUBLJANA-BEŽIGRAD

Bežigrad, Ljubljana

Podrobnosti

Status
Oddaja
Tip nepremičnine
Stanovanje

Opis

LJ. BEŽIGRAD, 100 m2, 4-sobno, zgrajeno l. 1984, adaptirano l. 2013, 4/7 nad., Oddamo 4-sobno stanovanje z balkonom. Stanovanje se nahaja na mirnem predelu in je lepo opremljeno. Stanovanje se oddaja kompletno opremljeno, oddamo. Cena: 1.000,00 EUR/mes
Stanovanje je primerno tudi za študente.

Stanovanje, v velikosti 100m2, obsega kuhinjo z jedilnim kotom, dnevni prostor z izhodom na balkon, spalnico, dve otroški sobi, garderobni kabinet, shrambo in kopalnico z ločenim wc-jem.

Stanovanje je zelo svetlo (popoldansko sonce) in prostorno. Stanovanje ima klimo.

V neposredni bližini stanovanja se nahaja vsa infrastruktura (šola, vrtec, pošta, trgovina, LPP postaja,…). Do centra mesta je 10 minut s kolesom.

Stanovanje primerno tudi za družine in študente.

Možnost najema parkirnega mesta v garaži z doplačilom.

Stanovanje se oddaja kompletno opremljeno (pohištvo, kavč, omare, postelje, pralni in pomivalni stroj…) in je TAKOJ vseljivo.

Pogoj najema: Plačilo varščine v višini dveh mesečnih najemnin. Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave najemne pogodbe, izdelava primopredajnega zapisnika (ob prevzemu nepremičnine), izvedba primopredaje ob prevzemu, urejanje z dobavitelji pri prepisu naročnin, hranjenje slikovnega materiala v arhivu posrednika, skladno s cenikom nepremičninske družbe, tako najemnik pri oglaševani najemnini plača 1.000 EUR.

Udobje

Garaža
Dvigalo
Bazen
Kamin

Podobne nepremičnine